Týdenní menu Zlaté Hory - Hotýlek u Pekina
TÝDENNÍ MENU 24. – 28. 3. 2025
Pondělí: Frankfurtská (A1)
1. Špagety Carbonara (A1,3,7) 150 Kč
2. Mexická vepřová pánev, hranolky (A1) 160 Kč
3. Štěpánská hovězí pečeně, bramborová kaše, 165 Kč
mrkvový salát (A1,3,7)
Úterý: Krémová česnečka s krutony (A1,3,7)
1. Smažený sýr se šunkou, vařené brambory (A1,3,7) 150 Kč
2. Kuřecí kung – pao, dušená rýže (A1,3,5,12) 155 Kč
3. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (A1,3,7) 160 Kč
Středa: Ovarová s kroupami (A1,3,7,9)
1. Žemlovka s jablky (A1,3,7) 145 Kč
2. Kuře ala bažant, šťouchané brambory, 160 Kč
míchaný kompot
3. Smažená vepřová játra, bramborový salát (A1,3,7,9,10) 160 Kč
Čtvrtek: Čočková (A1)
1. Houbové rizoto s krůtím masem sypané parmezánem (A1,7) 155 Kč
2. Plumlovský řízek, americké brambory (A1,3,7) 160 Kč
3. Hovězí s mrkví a hráškem, vařené brambory (A1,7) 165 Kč
Pátek: Krupicová s vejci (A1,3)
1. Hrachová kaše, uzené maso, okurek, chléb (A1,3,7) 150 Kč
2. Pečený bůček, špenát, bramborový knedlík (A1,3,7) 155 Kč
3. Rajská omáčka, masové kuličky, těstoviny (A1,3,7,9) 155 Kč
Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, přílohy 190 g,
těstovinová a bezmasá jídla 300 g, polévka 0,25 l