Týdenní menu Zlaté Hory - Hotýlek u Pekina
TÝDENNÍ MENU 20. – 24. 1. 2025
Pondělí: Bramborová (A1)
1. Řecký salát s kuřecím masem, bylinková bagetka (A1,3,7) 155 Kč
2. Pečené stehno, dušená rýže, jablečný kompot (A1) 160 Kč
3. Obrácený vepřový řízek, šťouchané brambory, zelný salát (A1,3,7) 160 Kč
Úterý: Drůbeží vývar s nudlemi (A1,3,7,9)
1. Bramborový guláš, chléb (A1,3,7) 150 Kč
2. Tagliatelle s krůtím masem a hříbkovou omáčkou (A1,3,7) 155 Kč
3. Vepřový vrabec, zelí, houskový knedlík (A1,3,7) 165 Kč
Středa: Gulášová (A1)
1. Bavorské vdolky s marmeládou a šlehačkou (A1,3,7) 150 Kč
2. Marinovaná krkovička na grilu, hranolky, česnekový dip (A1,3,7) 160 Kč
3. Hovězí po burgundsku, celerové pyré (A1,7,9) 165 Kč
Čtvrtek: Cuketová s krutony (A1,3,7)
1. Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarská omáčka (A1,3,7,) 155 Kč
2. Domácí sekaná, bramborová kaše, rajčatový salát (A1,3,7) 160 Kč
3. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík (A1,3,7) 165 Kč
Pátek: Krupicová s vejci (A1,3)
1. Trhané vepřové maso v tortille (A1,3,7) 155 Kč
2. Kuřecí steak s hermelínovou omáčkou, americké brambory (A1,7) 160 Kč
3. Štěpánská hovězí pečeně, hrášková rýže, hruškový kompot (A1) 165 Kč
Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, přílohy 190 g,
těstovinová a bezmasá jídla 300 g, polévka 0,25 l