Penzion Jeseníky - Hotýlek u Pekina - Denní menu Zlaté Hory

Týdenní menu Zlaté Hory - Hotýlek u Pekina

      Týdenní menu 18. – 22. 3. 202 VÍKENDOVÁ  NABÍDKA  31. 3. - 1.4. 202VÍKTýdenní m

ní menu 1VÍKENDOVÁ NABÍDKA  22. – 23. 6. 2024 TÝDENNÍ MENU 24. – 28. 6. STŘED 

TÝDENNÍ MENU 20. – 24. 1. 2025

Pondělí: Bramborová (A1)

 

1. Řecký salát s kuřecím masem, bylinková bagetka (A1,3,7)      155 Kč

2. Pečené stehno, dušená rýže, jablečný kompot (A1)        160 Kč 

3. Obrácený vepřový řízek, šťouchané brambory, zelný salát (A1,3,7)    160 Kč 

 

Úterý: Drůbeží vývar s nudlemi (A1,3,7,9)

 

1. Bramborový guláš, chléb (A1,3,7)       150 Kč

2. Tagliatelle s krůtím masem a hříbkovou omáčkou (A1,3,7)       155 Kč

3. Vepřový vrabec, zelí, houskový knedlík (A1,3,7)      165 Kč  

                                                                                                                                                                                 

Středa: Gulášová (A1)

 

1. Bavorské vdolky s marmeládou a šlehačkou (A1,3,7)       150 Kč

2. Marinovaná krkovička na grilu, hranolky, česnekový dip (A1,3,7)     160 Kč                                                                     

3. Hovězí po burgundsku, celerové pyré (A1,7,9)     165 Kč

 

Čtvrtek: Cuketová s krutony (A1,3,7)

 

1. Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarská omáčka (A1,3,7,)      155 Kč

2. Domácí sekaná, bramborová kaše, rajčatový salát (A1,3,7)      160 Kč

3. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík (A1,3,7)      165 Kč

 

Pátek: Krupicová s vejci (A1,3)

 

1. Trhané vepřové maso v tortille (A1,3,7)      155 Kč

2. Kuřecí steak s hermelínovou omáčkou, americké brambory (A1,7)     160 Kč

3. Štěpánská hovězí pečeně, hrášková rýže, hruškový kompot (A1)      165 Kč

                                                                                                                                                                              

 

             

                         Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, přílohy 190 g,

                            těstovinová a bezmasá jídla 300 g, polévka 0,25 l