Týdenní menu Zlaté Hory - Hotýlek u Pekina
TÝDENNÍ MENU 18. – 22. 11. 2024
Pondělí: Zeleninová (A1)
1. Zapečené brambory s klobáskou, okurek (A1,3) 145 Kč
2. Gnocchi s kuřecím masem a špenátem (A1,3,7) 155 Kč
3. Roláda z mletého masa, bramborová kaše, mrkvový salát (A1,3,7,10) 160 Kč
Úterý: Hrstková (A1)
1. Čočka na kyselo, volské oko, párek, okurek, chléb (A1,3,7) 145 Kč
2. Kuřecí ,,Ondráš´´, salát coleslaw (A1,3,7,9) 155 Kč
3. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (A1,3,7,9) 155 Kč
Středa: Slepičí vývar s drobením (A1,3,7,9)
1. Rýžový nákyp se švestkami (A1,3,7) 145 Kč
2. Krůtí kapsa plněná sušenými rajčaty, bazalkou a sýrem feta opékané brambory (A1,3,7) 160 Kč
3. Španělský ptáček, dušená rýže, rajčatový salát (A1,3,7,10) 165 Kč
Čtvrtek: Bramborovo-pórkový krém s krutony (A1,3,7)
1. Těstovinový salát se šunkou a zeleninou (A1,3,7) 145 Kč
2. Pečený bůček na česneku, dušená kapusta, vařené brambory (A1) 155 Kč
3. Vepřové ražničí na plechu, hranolky (A1) 160 Kč
Pátek: Kmínová s vejci (A1,3)
1. Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (A1,3,7) 150 Kč
2. Trhané vepřové maso v tortille s česnekovým dipem (A1,3,7) 155 Kč
3. Pečená krkovička na zelenině, šťouchané brambory, hruškový kompot (A1) 160 Kč
Váhy masa v syrovém stavu jsou 130 g, přílohy 190 g,
těstovinová a bezmasá jídla 300 g, polévka 0,25 l